Verbouw project realiseren

 

 

Verbouwing van uw huis of pand

Heeft u plannen om een bedrijfspand, woning, schuur of ander object te laten bouwen? Dan bent u bij Timmerbedrijf J. Kwant aan het juiste adres. U kunt ons vanaf het begin af aan inschakelen, waarbij wij het gehele nieuwbouw project voor u verzorgen en begeleiden. Dit doen wij voor zowel particuliere klanten en mkb bedrijven. Klus- en timmerbedrijf J.Kwant staat bekend als trouwe partner als het aankomt op uitstekende project afwerking met een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Onze werkwijze

De basis voor een nieuwbouw project ligt bij het uitvoerig bespreken van uw persoonlijke wensen, het pakket van eisen en het beschikbare budget. Hierop maken we een planning en een begroting. Na akkoord gaan we aan de slag met de constructie en zullen we ons uiterste best doen om het project binnen de overeengekomen planning te realiseren. Wij gaan door totdat u tevreden bent.

Veel voorkomende verbouwingswerkzaamheden 

Onze focus ligt voornamelijk op de type werkzaamheden in de categorie vloeren, dakwerk, kozijnen, deuren, ramen, glaswerk, schilderwerk en schuren. Dit doen wij voor voor iedere ruimte in uw woning of pand, waaronder de keuken en badkamer, de woonkamer en slaapkamers, de zolder en de carport. > Bekijk alle werkzaamheden

Wat kost een huis verbouwen?

De kosten voor een huis verbouwen zijn de optelsom van het aantal uren van de verbouwing en de aanschaf en het gebruik van alle materialen. Daarbij is er een groot verschil of het te verbouwen object kan worden vervangen met een kant-en-klare oplossing of dat er maatwerk nodig is. Ook de materiaalkeuze is van groot belang. Hierbij speelt vaak dat goedkoop resulteert in duurkoop. Kies dus voor een kwalitatieve oplossing met voldoende garantie, zodat u naar tevredenheid kunt genieten van het resultaat van een verbouwing.

Werkgebied

Ons bouwbedrijf bevind zich in de driehoek Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ons bedrijf zit in Weerwille (Ruinerwold) en grenst direct aan Koekange. Hierdoor kunnen we eenvoudig projecten uitvoeren in zowel Drenthe als Overijssel.

Benieuwd naar de projecten die wij hebben gedaan? Bekijk hier alle referenties!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze diensten?