Renovatie & Renoveren

Renovatie van een pand, huis of vastgoedobject

Heeft u plannen om een bedrijfspand, woning, schuur of ander object te renoveren? Dan bent u bij Timmerbedrijf J. Kwant aan het juiste adres. U kunt ons vanaf het begin af aan inschakelen, waarbij wij het gehele renovatie project voor u verzorgen en begeleiden. Dit doen wij voor zowel particuliere klanten en mkb bedrijven. Klus- en timmerbedrijf J.Kwant staat bekend als trouwe partner als het aankomt op uitstekende projectafwerking met een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

 

Veel voorkomende renovatie werkzaamheden

Onze focus ligt voornamelijk op de type renovatie werkzaamheden in de categorie vloeren, dakwerk, kozijnen, deuren, ramen, glaswerk, schilderwerk en schuren. Dit doen wij voor voor iedere ruimte in uw woning of pand, waaronder de keuken en badkamer, de woonkamer en slaapkamers, de zolder en de carport.

 

Onze werkwijze

  1. De basis voor een nieuwbouw project ligt bij het uitvoerig bespreken van uw persoonlijke wensen, het pakket van eisen en het beschikbare budget.
  2. Hierop maken we een planning en een begroting.
  3. Na akkoord gaan we aan de slag met de constructie en zullen we ons uiterste best doen om het project binnen de overeengekomen planning te realiseren. Wij gaan door totdat u tevreden bent.

Wat kost een huis renoveren?

De kosten voor een huis renoveren variëren sterk per regio en zijn sterk afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Het is daarom lastig om direct tot één prijs te komen. Zaken waar u rekening mee moet houden zijn het materiaalgebruik, de huidige staat van het pand of de woning en de duur van het project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies over de kosten en de mogelijkheden van een renovatieklus.

 

Werkgebied

Ons werkgebied bevind zich in de driehoek Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ons bedrijf zit in Weerwille (Ruinerwold) en grenst direct aan Koekange. Hierdoor kunnen we eenvoudig projecten uitvoeren in zowel Drenthe als Overijssel.

 

Recente projecten

Bekijk meer projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

J. Kwant geeft vrijblijvend advies en een inschatting voor uw project.

6 + 2 =

Contactgegevens

J.kwant - Timmerbedrijf
Weerwille 8
7961 LV Ruinerwold (Koekange)

Telefoon: 0649719946
Email: info@jkwant.nl
Bereikbaar: 8:30 -17:30 uur (Ma-Vr)

Waarom J.kwant

  • Wij leveren al 15 jaar maatwerk
  • Afspraak is afspraak
  • Al honderden tevreden klanten
  • Voor kleine en grote projecten