Maatwerk oplossing

Maatwerk aan uw huis of pand

Timmerwerkzaamheden, metselen, leidingen aanleggen en een goede fundatie bouwen. Het is allemaal specialistisch maatwerk en de kans is groot dat u een ervaren klusbedrijf voor dit type werkzaamheden kunt gebruiken. Gaat u een badkamer, keuken of schuur bouwen of verbouwen? Dan kan een maatwerkoplossing van J. Kwant precies zijn wat u zoekt Klus- en timmerbedrijf J.Kwant staat bekend als trouwe partner als het aankomt op uitstekende project afwerking met een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Met precisie en vakmanschap leveren wij het maatwerk waar u naar opzoek bent.

Veel voorkomende maatwerkoplossingen

Onze focus ligt voornamelijk op de type maatwerk werkzaamheden in de categorie vloeren, dakwerk, kozijnen, deuren, ramen, glaswerk, schilderwerk en schuren. Dit doen wij voor voor iedere ruimte in uw woning of pand, waaronder de keuken en badkamer, de woonkamer en slaapkamers, de zolder en de carport.

 

Onze werkwijze

  1. De basis voor een nieuwbouw project ligt bij het uitvoerig bespreken van uw persoonlijke wensen, het pakket van eisen en het beschikbare budget.
  2. Hierop maken we een planning en een begroting.
  3. Na akkoord gaan we aan de slag met de constructie en zullen we ons uiterste best doen om het project binnen de overeengekomen planning te realiseren. Wij gaan door totdat u tevreden bent.

Wat kost een huis bouwen?

De kosten voor een huis bouwen variëren sterk per regio en zijn sterk afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Het is daarom lastig om direct tot één prijs te komen. Zaken waar u rekening mee moet houden zijn o.a. de kosten voor het aankopen van de grond, de keuze voor een prefab woning of een uniek ontwerp, de materialen die u wilt toepassen in de woning en natuurlijk de grootte van de woning.

 

Werkgebied

Ons werkgebied bevind zich in de driehoek Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ons bedrijf zit in Weerwille (Ruinerwold) en grenst direct aan Koekange. Hierdoor kunnen we eenvoudig projecten uitvoeren in zowel Drenthe als Overijssel.

 

Recente projecten

Bekijk meer projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

J. Kwant geeft vrijblijvend advies en een inschatting voor uw project.

4 + 2 =

Contactgegevens

J.kwant - Timmerbedrijf
Weerwille 8
7961 LV Ruinerwold (Koekange)

Telefoon: 0649719946
Email: info@jkwant.nl
Bereikbaar: 8:30 -17:30 uur (Ma-Vr)

Waarom J.kwant

  • Wij leveren al 15 jaar maatwerk
  • Afspraak is afspraak
  • Al honderden tevreden klanten
  • Voor kleine en grote projecten