Nieuwbouw

Nieuwbouwproject van A tot Z

Heeft u plannen om een bedrijfspand, woning, schuur of ander object te laten bouwen? Dan bent u bij Timmerbedrijf J. Kwant aan het juiste adres. U kunt ons vanaf het begin af aan inschakelen, waarbij wij het gehele nieuwbouw project voor u verzorgen en begeleiden.

Veel voorkomende nieuwbouw werkzaamheden

Onze focus ligt voornamelijk op de type werkzaamheden in de categorie vloeren, dakwerk, kozijnen, deuren, ramen, glaswerk, schilderwerk en schuren. Dit doen wij voor voor iedere ruimte in uw woning of pand, waaronder de keuken en badkamer, de woonkamer en slaapkamers, de zolder en de carport. > Bekijk alle werkzaamheden

 

Onze werkwijze

  1. De basis voor een nieuwbouw project ligt bij het uitvoerig bespreken van uw persoonlijke wensen, het pakket van eisen en het beschikbare budget.
  2. Hierop maken we een planning en een begroting.
  3. Na akkoord gaan we aan de slag met de constructie en zullen we ons uiterste best doen om het project binnen de overeengekomen planning te realiseren. Wij gaan door totdat u tevreden bent.

Wat kost een huis bouwen?

De kosten voor een huis bouwen variëren sterk per regio en zijn sterk afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Het is daarom lastig om direct tot één prijs te komen. Zaken waar u rekening mee moet houden zijn o.a. de kosten voor het aankopen van de grond, de keuze voor een prefab woning of een uniek ontwerp, de materialen die u wilt toepassen in de woning en natuurlijk de grootte van de woning. > Lees hier meer over de kosten.

 

Werkgebied

Ons werkgebied bevind zich in de driehoek Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ons bedrijf zit in Weerwille (Ruinerwold) en grenst direct aan Koekange. Hierdoor kunnen we eenvoudig projecten uitvoeren in zowel Drenthe als Overijssel. 

 

Recente projecten

Bekijk meer projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

J. Kwant geeft vrijblijvend advies en een inschatting voor uw project.

3 + 10 =

Contactgegevens

J.kwant - Timmerbedrijf
Weerwille 8
7961 LV Ruinerwold (Koekange)

Telefoon: 0649719946
Email: info@jkwant.nl
Bereikbaar: 8:30 -17:30 uur (Ma-Vr)

Waarom J.kwant

  • Wij leveren al 15 jaar maatwerk
  • Afspraak is afspraak
  • Al honderden tevreden klanten
  • Voor kleine en grote projecten