Maatwerk oplossingen

 

.

Maatwerk aan uw huis of pand

Timmerwerkzaamheden, metselen, leidingen aanleggen en een goede fundatie bouwen. Het is allemaal specialistisch maatwerk en de kans is groot dat u een ervaren klusbedrijf voor dit type werkzaamheden kunt gebruiken. Gaat u een badkamer, keuken of schuur bouwen of verbouwen? Dan kan een maatwerkoplossing van J. Kwant precies zijn wat u zoekt Klus- en timmerbedrijf J.Kwant staat bekend als trouwe partner als het aankomt op uitstekende project afwerking met een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Met precisie en vakmanschap leveren wij het maatwerk waar u naar opzoek bent.

Onze werkwijze

De basis voor een maatwerk project ligt bij het uitvoerig bespreken van uw persoonlijke wensen, het pakket van eisen en het beschikbare budget. Hierop maken we een planning en een begroting. Na akkoord gaan we aan de slag met de constructie en zullen we ons uiterste best doen om het project binnen de overeengekomen planning te realiseren. Wij gaan door totdat u tevreden bent.

Veel voorkomende maatwerkoplossingen

Onze focus ligt voornamelijk op de type maatwerk werkzaamheden in de categorie vloeren, dakwerk, kozijnen, deuren, ramen, glaswerk, schilderwerk en schuren. Dit doen wij voor voor iedere ruimte in uw woning of pand, waaronder de keuken en badkamer, de woonkamer en slaapkamers, de zolder en de carport. > Bekijk alle werkzaamheden

Wat kost een huis bouwen?

De kosten voor een huis bouwen variëren sterk per regio en zijn sterk afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Het is daarom lastig om direct tot één prijs te komen. Zaken waar u rekening mee moet houden zijn o.a. de kosten voor het aankopen van de grond, de keuze voor een prefab woning of een uniek ontwerp, de materialen die u wilt toepassen in de woning en natuurlijk de grootte van de woning. > Lees hier meer over de kosten.

Werkgebied

Ons werkgebied bevind zich in de driehoek Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ons bedrijf zit in Weerwille (Ruinerwold) en grenst direct aan Koekange. Hierdoor kunnen we eenvoudig projecten uitvoeren in zowel Drenthe als Overijssel.

Benieuwd naar de projecten die wij hebben gedaan? Bekijk hier alle referenties!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze diensten?